Bubbelbadkar

Det kan vara svårt att föreställa sig att bubbelbadkar faktiskt kan vara billiga, men otroligt nog så kan man idag få ett bubbelbadkar av bra kvalitet för under 10 000 kronor. Detta gör att denna typ av lyxiga badkar är tillgängliga för alla plånböcker, då det inte kostar så mycket mer att köpa ett bubbelbadkar än ett vanligt badkar. Om du undrar hur man hittar så billiga badkar som möjligt så är det bara att läsa vidare för våra bästa tips.

Undvik alla dyra tillbehör

Många bubbelbadkar idag säljs med många avancerade finesser såsom ljudanläggning, automatisk ozonrengöring, undervattensbelysning och extra värmare. Visst skulle det vara trevligt med ett badkar som har allt, men är det själva bubbelbadsupplevelsen du är ute efter så går det minst lika bra med en enkel modell. Man kan då istället lyxa till det med härliga badprodukter, mjuka handdukar och doftljus i badrummet för att få en spaupplevelse hemma till riktigt budgetpris.

Satsa på kvalitet som håller i längden

Några av de allra billigaste bubbelbadkaren för ganska mycket oväsen, eftersom kompressorn som blåser ut luftbubblorna är av en enklare modell. Då går man miste om den absoluta avkopplingen i ett härligt bubbelbad eftersom allt man kan koncentrera sig på är ljudet som hörs när luftbubblorna skapas.

Därför kan det vara värt att satsa på den billigaste modellen på bubbelbadkar från någon pålitlig och kunnig återförsäljare istället för att vända sig till någon billighetskedja som ofta inte har lika höga krav på sina produkter. Om du köper ett bubbelbadkar från en butik som är specialiserad på badkar kan du också få tips och hjälp om hur du bäst underhåller och rengör ditt bubbelbadkar så att det håller i så många år som möjligt.

Ta hand om ditt bubbelbadkar

Även om dagens bubbelbadkar kräver minimal skötsel, så är det ändå värt att rengöra det då och då samt spola igenom slangarna med desinfektionsmedel några gånger om året. Om du tar väl hand om ditt bubbelbadkar kan det hålla upp till 10-15 år vilket ger en årskostnad på endast 1000 kronor vid köp av ett billigt bubbelbadkar för omkring 10 000 kronor. Det är ett riktigt bra pris för att kunna koppla av i ett härligt bubbelbad flera gånger i veckan.

Utnyttja rabatter och erbjudanden

Precis som alltid när man vill hitta en produkt riktigt billigt så bör man hålla utkik efter rabatter och erbjudanden från olika butiker. Det kan verkligen löna sig att ha lite is i magen och vänta ut någon bra rabatt på ett bubbelbadkar eftersom det finns stora pengar att spara. Jämför också gärna priserna i olika internetbutiker då de kan skilja en hel del på likvärdiga badkar, och missa inte att se efter vilka funktioner som är inkluderade i priset eftersom en del bubbelbadkar har betydligt fler finesser än andra.

Oftast är bubbelbadkar billigast att köpa online, men det kan vara bra att testa ett badkar först innan man köper det, eller åtminstone ta sig en titt på det i verkligheten för att se så att det ser ut som man tänkt sig. Besök därför gärna en badkarsbutik för att titta på bubbelbadkar, och beställ det bubbelbadkar du tyckte bäst om online ifall du hittar ett bättre pris i någon internetbutik.